APRES CARE ONTGIFTENDE DOUCHE GEL

Verfris en revitaliseer uw huid met deze krachtige ontgiftende douche gel, vol met actieve ingrediënten die gericht zijn op het maximaliseren van het centimeterverlies door ontgifting en hydratatie.

Het belangrijkste ingrediënt voor ontgifting in deze verfrissende, revitaliserende douchegel is “Blaaswier” – een bruine zeewier dat groeit op de noordelijke kusten van de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan, de Noordzee en de Oostzee.

Gebruiksaanwijzing

Breng een ruime hoeveelheid aan op een spons of in de palm van je hand. Breng aan over de natte huid om diep te reinigen en verfrissen, spoel af en droog. Start het gebruik 3 dagen na het toepassen van de UCW Classic professionele behandeling of de Self Slim Kit. Maak het compleet met de Verstevigende Lotion voor een optimaal resultaat.

APRES CARE VERSTEVIGENDE LOTION

Deze dynamische huidverstrakkende en verstevigende lotion is een perfect complementair product voor dagelijks gebruik na uw UCW Classic centimeterverlies behandeling. Het bevat PEPHA ®-TIGHT ; een op algen gebaseerde huidverstrakker die een dunne laag op het huidoppervlak vormt, met een direct zichtbaar verstevigend en verstrakkend effect , waardoor het centimeterverlies van uw UCW Classic behandelingen gemaximaliseerd wordt.

Een bijkomend voordeel van dit sleutelingrediënt is dat het op lange termijn werkt om de effecten van oxidatieve stress op de cellen (veroudering) te verminderen en u op deze wijze een meer jeugdige huid te geven met een stevigere textuur van de huid.

Gebruiksaanwijzing

Voor de beste resultaten, breng de lotion aan met snelle stimulerende bewegingen en concentreer daarbij op zones als de buikzone, heupen, dijen en armen. Breng twee maal daags aan, zowel ‘s morgens als ‘s avonds voor maximaal resultaat, en bij voorkeur na het baden of het douchen. Start het gebruik 3 dagen na het toepassen van de home care kit of het ontvangen van uw professionele UCW Classic behandeling. Voor optimale resultaten, gebruik deze lotion na de Detoxifying Shower Gel en de Exfoliation Scrub.

APRES CARE PEELING SCRUB

Verwijder dode, doffe huidcellen met deze energieke zeewier body scrub. De verzachtende en voedende zonnebloemolie vermindert vochtverlies, herstelt , beschermt en verzacht de huid als ondersteuning voor het behoud van het centimeter verlies.

Gebruiksaanwijzing

Breng de scrub aan op de vochtige huid met zachte , cirkelvormige massage bewegingen. Spoel af met warm water om uw zachte soepele huid te voorschijn te halen die voorbereid is voor verdere productpenetratie en professionele behandelingen .

Start het gebruik 3 dagen na het toepassen van de UCW Classic professionele behandeling of de Self Slim Kit en blijf het product 2-3 maal per week gebruiken. Completeer de verzorging met de Verstevigende Lotion voor een optimaal resultaat.

SLIM CLAY

Ontwikkeld voor alle huidtypes, Deze 100% natuurzuivere lichaamsklei geeft de huid een zacht gevoel, hermineraliseert en verjongt omdat ze de elasticiteit en stevigheid helpt te herstellen met een gezondere, jonger uitziende huid tot gevolg.

Slim Clay is uitstekend geschikt voor striae, het verbeteren van bepaalde probleemzones op het lichaam die een beetje hulp nodig hebben en het verbeteren van de diepte van cellulite.

 

Gebruiksaanwijzing

Breng een laag Slim Clay aan over de zone die u wilt behandelen. Verspreid royaal en gelijkmatig zodanig dat er geen huid zichtbaar is. (Het moet ongeveer 2 mm dik zijn). Laat het voor tenminste 30 minuten zitten voordat u het wegveegt of af doucht.

Gebruik geen Slim Clay op beschadigde, gezwollen of geïrriteerde huid.