Universal Contour Wrap® is ‘s werelds de enige bewezen lichaamswrap die onmiddellijk verlies van centimeters kan garanderen.

Over de Universal contour wrap

Als je een paar extra centimeters zou willen verliezen, kun je altijd lid worden van een sportclub of het allernieuwste dieet uitproberen, maar als je onmiddellijke resultaten wenst, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Classic behandeling van Universal Contour Wrap®.

Wij garanderen, dat je minstens 1,5 centimeter in maar twee uur zult verliezen; zo niet, dat krijgt je je geld terug!  Wat kan perfecter zijn voor die speciale gelegenheid?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij twijfelen er niet aan dat je onder de indruk zult zijn van een gemiddeld verlies van tussen 25-35 centimeter met een enkele lichaamswrap.

Je hebt tevens de zekerheid dat bij ons het centimeterverlies minstens 30 dagen voortduurt, en dat je er bij het verlaten van onze salon dus nog lang voordeel van zult hebben. Om het centimeterverlies te vergroten, is een kuur van 3 behandelingen voor de meeste vrouwen vaak voldoende om een complete kledingmaat kleiner te kunnen dragen.

Verdere voordelen:

  • Vermindert de vorming van cellulitis en stria
  • Zacht peelingeffect, dat de huid vereffent en verzorg
  • Verwijdert schadelijke gifstoffen uit het lichaam

Zo werkt het

Een uniek mengsel van welige, mineraalhoudende klei en gespecialiseerde lichaamswraptechnieken, die een bijdrage leveren aan de reiniging en de ontgifting van je lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat.

Zodra de warme, met klei doordrenkte windels aangebracht zijn, mag je een uur lang blijven liggen. Na een uur wordt je weer uitgepakt en wordt u opnieuw gemeten.

Dit is geen behandeling van waterverlies. Wij adviseren je in feite om na de behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te bevorderen.

Het centimeterverlies zet zich voort…

Universal Contour Wrap ® Classic werkt nog weken lang door nadat je de salon hebt verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van de huid zodat de ontgifting en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies. Na de wrap moet u ook veel water drinken om het lichaam te helpen reinigen en te ontdoen van de onzuiverheden die zijn los gemaakt tijdens het wrap-proces.

Om de volledige voordelen van UCW Classic te ervaren, wordt een kuur aanbevolen waarbij de behandelingen tussen minimaal 7-10 dagen opvolgend worden uitgevoerd.