Adipolight is een innovatieve behandeling, gebaseerd op lage diode laser met een lipolytische werking, die zeer effectief is bij plaatselijke vetophopingen. Adipolight stimuleert het lipase enzym dat de triglyceriden in de adipocitaire cel kan afzonderen en omzetten in glycerol, vetzuren en water. Hierdoor wordt hun mobiliteit verbeterd en worden ze gebruikt als energiebron. De lipolytische laser stimuleert het fysiologische metabolisme van vetten.

Daarnaast maakt Adipolight gebruik van individuele laser diode sondes die worden geplaatst op de dichtstbijzijnde lymfeklieren van de behandelde gebieden. Dit zorgt voor de stimulatie van het lymfesysteem en optimaliseert de beweging van de cel-inhoud uit het behandelingsgebied zonder de huid, de bloedvaten of perifere zenuwen te veranderen. Met andere worden: Lipo-Laser is de procedure die de kracht van diodelasers gebruikt om op een veilige manier in de huid van de patiënt te dringen en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden.
Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcelmembranen. Hierdoor worden water, Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt die via het urinestelsel en de lymfebanen worden afgevoerd. Er ontstaat als het ware lipolyse. Na de Lipo-laser behandeling krijgt men een nabehandeling met RF om de verstrakking van de huid te stimuleren. Bij vrijwel alle klanten constateren we meetbare resultaten na de eerste behandeling. De standaard behandeling bestaat uit twee, 30-45minuten durende, sessies per week gedurende 5 weken.

  • Het is zeer effectief in het verminderen van lokale vetophopingen en cellulite.
  • De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie.
  • Vermindering kan zelfs 3-5 cm per behandeling.
  • Zeer effectief voor de behandeling van losse huid.
  • Verhoogt de elasticiteit van weefsel.
  • Stimuleert productie en de geleidelijke herstructurering van collageen.
  • Is pijnloos en niet-invasief.

Behandeling:

Het kan worden toegepast op alle delen van het lichaam waar vetophopingen voorkomen, met of zonder slapheid: armen, buik, kuiten, buitendijen, dubbele kin, dijen en billen. Het is zeer effectief bij de behandeling van lokale vetophoping, waardoor direct een cm verlies kan worden behaald.

Pijnloze behandeling die het metabolisme van de vetten stimuleert, zonder insnijdingen, naalden, wonden of littekens en met onmiddellijke, langdurige resultaten.

Na de behandeling:

  • Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen down-time – en direct resultaat.

Bel vrijblijvend voor informatie 06-12163112

Intake gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend

10 behandelingen voor €450,-

 

Resultaat 10 behandelingen
- Buik omvang -5 cm
- Per dijbeen -1,5 cm

Resultaat na 5 behandelingen (2,5 week)